Šodien planētas izkārtojušās tā, ka tiek solīts labvēlīgs laiks jebkādām darbībām. Šī diena var radīt lielāku optimisma devu, palīdzēt saskatīt perspektīvas un pieņemt svarīgus lēmumus. Būs iespējams paļauties ne tikai uz zināšanām, bet arī uz pašreizējo situāciju.

 

 

auns-mil-horAuns

Piemērota diena ģimenes tradīciju atjaunošanai. Iespējams, izdosies izlīdzināt visas problēmas, kas pēdējā laikā jums traucējušas baudīt laiku kopā vai komunicēt. Uzklausi apkārtējo cilvēku viedokļus, dodies apmeklēt vecākus, vecvecākus vai citus tuvus radiniekus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Visas dienas garumā situācija solās saglabāties ļoti pozitīva. Ja esi dzimis maija vidū, nekādas problēmas vai pārpratumi nespēs tevi satricināt. Iespējams, sastapsies ar stabilitāti un uzticamību, ko vēlēsies sajust vēl un vēl, tāpēc ieviesīsi kādas izmaiņas savā ikdienā, ieradumos.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Rīta pusē un agrā pēcpusdienā tev būs iespēja sakārtot lietas, kas attiecas uz tavu personīgo dzīvi un finansēm. Tev būs iespēja radīt jaunu kārtību šajās dzīves sfērās. Šis būs ļoti piemērots laiks, lai eksperimentētu ar savstarpējiem darījumiem, mājsaimniecības lietām un personīgajām vajadzībām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Svarīgākos notikumus vajadzētu ieplānot jau dienas pirmajā pusē. Pēcpusdienā, ja nebūsi pietiekami piesardzīgs, vari pazaudēt savu “laimīgās zvaigznes” ietekmi. Nevajadzētu pārsteigties ar dažādu lēmumu pieņemšanu, jo to rezultātā var gadīties zaudēt labo ietekmi vai veiksmīgi iesākto.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena būs īpaši piemērota saziņai ar cilvēkiem par dažādām lietām. Lai gan darba solās būt daudz, mēģini atrast vismaz vienu divas stundiņas atpūtai un relaksācijai. Ja iespējams, pavadi laiku kopā ar ģimenes locekļiem un draugiem – viņi uzlabos tavu noskaņojumu un radīs miera sajūtu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šīs dienas darbības būs ļoti pakārtotas tam, cik ļoti pats vēlēsies kaut ko darīt, kā arī – kāda būs tava pašsajūta. Neļauj visu iespējamo saviem draugiem un partneriem. Arī vistuvākajās attiecībās

 

 

svari-mil-horSvari

Piemērots mirklis lietu optimizācijai. Tev nāksies meklēt līdzsvaru sevī starp jauno un veco. Iespējams, nāksies daudz domāt par to, kas tev ir vajadzīgs, bet kas ne tik ļoti. Ar loģisko domāšanu tu varētu kļūt arī simpātiskāks citu cilvēku acīs, jo viņi redzēs, ka tu spēj saprātīgi spriest par dažādām lietām.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

No rīta un agrā pēcpusdienā visi pārpratumi atrisināsies mierīgā ceļā. Šajā periodā tu būsi jutīgs, taču laipns. Šodien vairāk alksi pēc mīlestības, izklaides, radošuma un ģimenes aktivitātēm. Velti laiku lietām, kas tev sagādā prieku.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Problēmas var rasties no dažādām pusēm, taču ar to atrisināšanu solās iet raiti. Dažas no tām, iespējams, atrisināsies, tā teikt, pašas no sevis. Centies nebojāt savu garastāvokli un nesatraucies par lietām, ko tu tāpat nevari ietekmēt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Kompromisa pieņemšana ar savu partneri šodien būs ne tikai iespējama, bet praktiski neizbēgama šodien. Iespējams, šodien piekritīsi dažādiem līguma nosacījumiem vai izveidosi kopīgu vienošanos. Nepārsteidzies ar pāragriem secinājumiem – tie var sabojāt tavas attiecības.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tevī mitīs izteikts pašsaglabāšanās instinkts. Veic nepieciešamos piesardzības pasākumus, ja jūti, ka kaut kas nenotiek tā, kā biji ieplānojis. Tas sniegs tev gan praktisku labumu, gan kopēja miera sajūtu. Rīkojies tā, lai tu pats būtu apmierināts ar paveikto.

 

 

zivis-mil-horZivis

Rīta stundas un agra pēcpusdiena būs visharmoniskākais laiks tev. Neraugoties uz dažādām nopietnām pretrunām, tu spēsi perfekti kontrolēt savas kaislības un vēlmes. Tev var rasties arī ļoti neparastas  sajūtas, kas atstās jaunas vēsmas tavā sirdī.

 

 

Lai izdevusies diena!

Iepriekšējais rakstsNeviens nenojauta, ka tas būs pēdējais koncerts… “Dakotas” aizgājušā līdera Edvīna Zariņa balss dzirdama īpašā piemiņas albumā
Nākamais rakstsVeselības inspekcija: Skolēni nepamatoti atbrīvoti no eksāmeniem