Zvaigznes šodien vērsīst uzmanību uz attiecībām ar tuvākajiem cilvēkiem. Tie var būt gan tava ģimene, gan vienkārši domubiedri. Piemērota diena pārdomām. Tava spēka krāsa šajā dienā – zaļā.

 

 

Auns

Šī diena būs jaudīgas un iedvesmojošas enerģijas piepildīta. Vari kļūt nedaudz emocionālāks, nekā ierasts. Tāpat vari izjust vēlmi kontrolēt visu apkārt notiekošo. Tavs šīs dienas atsēgvārds – pakļaušanās. Ļauj visam ritēt savu ceļu.

 

 

 

Vērsis

Smagais darbs, kurš pašlaik paņem lielāko daļu tava laika un enerģijas, jau pavisam drīz atalgos tevi ari saldiem augļiem. Šī situācija, iespējams, ir kas pavisam jauns priekš tevis. Arī tu pats vari justies kā pavisam cits cilvēks. Zvaigznes būs harmonijā ar tevi šajā dienā, dāvājot tev dvēseliski brīnišķīgu pieredzi.

 

 

 

Dvīņi

Tev, tāpat kā visiem, šajā dzīvē ir sava sūtība un iemesls. Kāds tas ir? Tu esi soļa attālumā no tā uzzināšanas. Kāds pagātnes notikums var izrādīties tavs lielākais dzinējspēks. Uzticies sev vairāk kā jebkad. Raisi sevī dzīvesprieku! Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

 

Vēzis

Šodien vari izjust vajadzību ieviest savā dzīvē kādas lielas, sev nozīmīgas pārmaiņas. Labvēlīgs laiks dzīvesvietas maiņai. Ja vēlies piedzīvot lielu augšuplēcienu, ir jāievieš pamatīgas izmaiņas jau ierastajā ikdienā. Tici, ka tev viss ir pa spēkam!

 

 

Lauva

Šodien beidzot varēsi atviegloti nopūsties. Lēnām sāks atrisināties pēdējā laikā samilzušās veselības problēmas. Dažiem iespējams sajust arī kādu garīgu piepildījumu. Piemērota diena laika pavadīšanai kopā ar draugiem, neformālā gaisotnē.

 

 

Jaunava

Šajā dienā lielāko daļu tavas uzmanības prasīs draugi un kaimiņi. Zvaigznes sniegs stabilitāti vairākās dzīves jomās. Piemērots laiks, lai ieliktu pamatus saviem nākotnes mērķiem un sapņiem.

 

 

 

Svari

Šodien ieteicams pamielot savu dvēseli, lai varētu smelties enerģiju saviem nākotnes piedzīvojumiem. Labvēlīgs laiks atvaļinājumam, garīgiem ceļojumiem, jebkam, kas tevi iedvesmo un vairo tavu motivāciju. Dažiem tā var būt māksla vai mūzika

 

 

Skorpions

Tu esi prasmīgs un efektīvs cilvēks. Viss šajā dienā noritēs kā pēc plāna, līdz ar to atkāpsies arī spriedze, kas tevi laiku pa laikam piemeklēja. Liela augšupeja gaidāma karjeras jomā. Piemērots laiks enerģijas atjaunošanai un finanšu jautājumu sakārtošanai.

 

 

Strēlnieks

Tavā prātā šobrīd maļas simtiem domu. Viena no tavām lielākajām vērtībām ir tava labsirdīgā daba. Var būt diezgan sarežģīti atrast kompromisu starp došanu citiem un ņemšanu sev. Izstrādā plānu, kā rast zelta vidusceļu.

 

 

 

Mežāzis

Šobrīd tu savā ziņā esi noenkurojies kaut kādā dzīves posmā. Jo dziļāk raksi, jo vairāk dārgumu spēsi atrast, taču, kas ir tas, ko tu šobrīd meklē? Vai tas ir vajadzīgs tev pašam vai kādam citam? Novērtē to, cik daudz jau esi sasniedzis, ielaid savā dzīvē jaunas dvesmas un pārliecinoši dodies uz priekšu.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien būs daudz, ko pārdomāt. Lai spētu ar visu tikt veiksmīgi galā, neaizmirsti parūpēties par pilnvērtīgu atpūtu un miegu. Iespējams, nāksies spert soli atpakaļ un nodot grožus kāda cita rokās. Nebaidies uz brīdi atkāpties no līdera lomas un šo pienākumu uzticēt kādam no apkārtējiem.

 

 

 

Zivis

Kas un kā izveidoja tevi un situāciju, kurā atrodies šobrīd? Vai esi nobijies, jo baidies uzplēst kādas senas un dziļas rētas? Atceries, ka laiks dziedē visas brūces un šis ir tikai sākums kam pavisam jaunam, daudz labākam!

 

Iepriekšējais rakstsVakcinācijas pretinieki “privatizē” nākamo tautas svētumu – Baltijas ceļu un dziesmu “Atmostas Baltija”
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 23.-29. augusts