Ko zvaigznes sola ceturtdienai, 25. martam?

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie vairāk kā jebkurš dara savu darbu ar milzu aizrautību, kas šodien var tos padarīt īpaši agresīvus ceļā uz savu mērķu sasniegšanu. Lai gan šāda rīcība var palīdzēt veiksmīgi virzīt uz priekšu tavu projektu, var gadīties, ka piešķilsi eļļai uguni un iekulsies nevajadzīgās nepatikšanās.

 

 

versisVērsis

Vērši parasti nav ieinteresēti kurināt naidu un ļoti veiksmīgi izvairās arī no apkārtējo centieniem to darīt. Ja saglabāsi mieru sirdī, prātā un būsi labsirdīgs, zvaigznes nespēs tevi nekādi iespaidot, līdz ar to arī tu pavadīsi šo dienu kā plānots.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem ieteicams dienu pavadīt miermīlīgās un ikdienišķās sarunās vai arī nostāk no sabiedrības, veicot savus darba uzdevumus un izvairoties no jebkādām sarunām. Jo klusāks būsi, jo labāk, taču neliela papļāpāšana nekādu ļaunumu nenodarīs.

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams problēmu risināšanu atlikt uz vēlāku laiku, kaut vai rītdienu. Nav nozīmes, kā un cik mierīgi tu centīsies konkrētajām lietām rast risinājumu. Šodien pastāv liels risks pat šķietami nevainīgiem strīdiem pāraugt milzu konfliktos, ja to attīstība netiks laikus apturēta.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams nedaudz iejaukties apkārt valdošajos argumentos. Lai gan var nešķist laba doma nostāties vienā konkrētā pusē vai pa vidu diviem spēcīgiem pretiniekiem, neliela Lauvai raksturīgā autoritāte var būt tieši tas, kas nepieciešams, lai izvairītos no pārāk liela situācijas saasinājuma.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmē dzimušie labprātāk laiku pavada vientulībā ar sevi un šodien ieteicams pie tā arī pieturēties. Uzliec skaļu, sev tīkamu mūziku un aizver savas istabas vai kabineta durvis. Nedari šodien to, ko vari atlikt uz rītdienu.

 

 

 

 svariSvari

Svariem šī diena var izvērsties diezgan darbīga. Apkārtējie būs tendēti uz savstarpējo komunikāciju ļoti agresīvā manierē. Centies strīdu laikā neaizstāvēt konkrētu cilvēku, ideju vai viedokli un ieņem maksimāli neitrālu pozīciju, lai varētu spriedzi konfliktos samazināt, nevis padarīt lielāku.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem šodien, ja iespējams, vajadzētu palikt mājās. Pastāv liels risks, ka kaut kādā veidā tiksi sāpināt un tas nozīmē, ka metīsies dot pamatīgu prettriecienu, lai aizstāvētos, kā rezultātā pamatīgi sadragāsi citus cilvēkus un jūsu savstarpējās attiecības.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem ieteicams koncentrēties uz savām ikdienas gaitām un pret agresoriem izturēties iespējami mierīgi un taktiski. Tev piemīt spēja laist gar ausīm visas negācijas, lai izvairītos no lieka stresa un, pateicoties tam, varēsi arī šo dienu pavadīt mierīgā gaisotnē.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem šodien ieteicams nemaisīties citiem pa kājām. Ir daudzi cilvēki, kuri tevi slepeni nicina un metīsies izmantot katru mazāko iespēju, lai liktu par to manīt. Pieredzējušākajiem Mežāžiem izdosies izkļūt no šādām situācijām ar augsti paceltu galvu, taču gados jaunākiem var neklāties tik veiksmīgi.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Lai arī Ūdensvīri bieži vien ir tie, kuri paši uzsāk konfliktus, lielākoties to pamatā ir raizes un rūpes par apkārtējiem. Šodien ieteicams darīt visu, ko uzskati par nepieciešamu, lai saglabātu mieru sevī un sev apkārt. Iespējams, kādam tas nozīmēs pavadīt šo dienu nedarot neko.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem šodien nāksies mierināt un dziedināt sāpinātos. Ūdensvīri, Skorpioni un Auni šajā spriedzes pilnajā dienā krietni plosīsies, aiz sevis atstājot vairākus cietušos un neviens cits nespēs par tiem parūpēties labāk, kā tu.

 

 

Lielisku dienu! 

Iepriekšējais rakstsKarsta ziņa: Gatavojas mīkstināt ierobežojumus; palielinās “bērnu pabalstu”
Nākamais rakstsNeticama smaga Covid-19 slimnieka atveseļošanās “Gaiļezerā” – ārsti to sauc par brīnumu – VIDEO