Pirmā dienas puse solās būt visai labvēlīga saistībā ar iepirkšanos. Šodien vajadzētu atpūsties, jo pārmērīga slodze šajā periodā kaitēs tavai veselībai. Nepaturi jūtas sevī, pretējā gadījumā var pieaugt risks, ka emocijas uzkrāsies, radot nekomfortablus apstākļus gan tev, gan līdz ar to arī apkārtējiem. Otrā dienas puse solās būt nedaudz aktīvāka.

 

 

auns-mil-horAuns

Tava vispārējā harmonija attiecībās kļūs aizvien spēcīgāka. Iespējams, beidzot gūsi sava radošā procesa, projektu augļus, kas lieliski spēs izveidot līdzsvaru tavā ikdienā un sajūtās. Ja vēlies kaut ko iemācīt bērniem, tev vajadzētu piedāvāt viņiem konkrētus piemērus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Labvēlīga diena aktīvai sadarbībai un komandas darbam. Iespējams, radīsies apstākļi, kas sniegs tev enerģiju un iespēju ātrāk realizēt kādas savas ieceres un izteikt savu radošo individualitāti pilnīgāk. Ja tu darīsi lietas tikai tāpēc, ka tās jāpadara vai lepni izvēlēsies vieglākos veidus – panākumu gūšana izpaliks.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Ideāls laiks aktīvai komunikācijai, biznesa sadarbībai un īsiem izbraucieniem. Šodien jo īpaši labi virsotnes sasniegt solās izdoties tiem, kuri darbojas sporta vai komercijas jomā. Ja ar pilnīgu pārliecību darīsi savu darbu, spēsi gūt ļoti labus rezultātus, tiesa – ar nosacījumu, ka papildināsi to visu ar labām manierēm.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tev vajadzētu rūpīgi un nopietni iesaistīties lietās, kas saistītas ar tavu ģimeni. Neatkarīgi no tā, cik lielas vai tieši pretēji – pavisam nelielas ir problēmas, kas izveidojušās, tieši aktīva pieeja to risināšanai šajā reizē būs visefektīvākā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Izvairies no lepnuma, vientulības un vienpusējiem lēmumiem šodien. Sadarbība ar citiem cilvēkiem tev sniegs labākas iespējas. Būs iespējams savu enerģiju pielietot ļoti radoši un izdevīgi. Visvieglāk būs komunicēt ar cilvēkiem no paziņu loka, iespējams, tieši kāds no viņiem izrādīsies labs sadarbības partneris tev nākotnē dodies pastaigā vai lēnā skrējienā – sports šodien tev nāks par labu!

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Nepieciešams vairāk uzmanības pievērst lietām, kas saistītas ar tavu finansiālo stāvokli. Galvenais akcents būtu jāliek nevis uz tavas labklājības izaugsmi, bet gan uz stabilu līdzsvaru starp ienākumiem un izdevumiem. Lai to risinātu, tev vajadzētu izmantot gan acīmredzamas, gan mazāk zināmas radošās iespējas un idejas.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien savas iespējas spēsi realizēt dažādos nestandarta veidos – negaidīti, radoši un oriģināli. Ja nepieciešama palīdzība – vērsies pēc tās pie draugiem, domubiedriem, biznesa partneriem, bērniem vai laulātā, lūdzot aktīvu atbalstu. Tici saviem spēkiem un paļaujies uz uzticamu cilvēku ieteikumiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien komandas darbs tev būs ļoti izdevīgs (protams, ja vien vēlies sasniegt savu izvirzīto mērķi). Ja iepriekš kaut kas nav izdevies tā, kā biji ieplānojis, tev vajadzētu vairāk paļauties uz to, ko iesaka citi, ar kuriem kopā strādā, atpūties, dodies izbraukumā vai kopā dari citas lietas. Ne vienmēr tavi vienpusējie ieradumi ir tie pareizākie, ir jāiemācās spēt tos mainīt.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Lieliska diena kopuzņēmumiem un aktīvai sadarbībai ar cilvēkiem, draudzīgai komunikācijai. Sadarbība ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem dubultos tavu enerģiju un vairos harmoniju tavā dzīvē. Šodien vajadzēs līdzsvarot mobilitāti un vajadzības plašākos radošajos horizontos, lai tu spētu izjust mērenību, bet tajā pašā laikā paplašināt savas iespējas.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien var gadīties uzņemties risku saistībā ar taviem pašreizējiem mērķiem. Centies visus informācijas avotus izmantot pēc iespējas lietderīgāk. Uzklausi to, ko tev saka cilvēki, bet neuzticies pilnīgi visam – pārbaudi informāciju. Nejauc savas darba lietas ar personiskajām attiecībām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Iespējams, pienācis laiks pamainīt kaut ko sadarbībā – piemēram, uzsākt darbu ar kādu jaunu cilvēku vai varbūt dot priekšroku ārvalstu sadarbībai. Šodien par daudzām lietām spēsi viegli vienoties. Ja nepieciešams doties biznesa ceļojumā – ir īstais laiks pieņemt dažādus lēmumus šajā jomā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Smags darbs dos pienācīgus rezultātus, jo īpaši, ja tu visu dari viens, nevis paļaujies uz komandas darbu. Ja jūti, ka viens ar lietām vairs galā tikt nespēj, atrodi uzticamu palīgu. Ar uzticamu atbalstu tu pat nejutīsi to, cik vienkārši vari visu atrisināt un izdarīt tā, kā biji iecerējis.

 

 

Lai jauka šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsĻoti smaga avārija notikusi uz Rīgas apvedceļa – VIDEO, FOTO
Nākamais rakstsGāzes sprādzienā Saldus novadā cietusi daudzdzīvokļu ēka