Šodien nāksies pievērsties jautājumu risināšanai, kas skar romantisko dzīvi. Tāpat iespējams, ka būs nepieciešams pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu, no kā nevarēsi izvairīties.

 

Auns

Tev priekšā ir brīnišķīga diena. Mēness enerģija sniegs tev motivāciju darboties, kā arī raisīs iedvesmu un idejas. Centies nebūt pārlieku steidzīgs un neapdomīgs. Var gadīties, ka tavas un kāda drauga vai partnera vēlmes krasi atšķirsies. Pirms pieņem galējo lēmumu, paraugies uz lietām ne vien no sava, bet arī citu cilvēku skatu punkta. Tava krāsa šajā dienā – dzeltenā.

 

Vērsis

Šai dienai Mēness tev būs piebēris krietnu šķipsnu sāls un piparu. Apkārt virmos kaislību pilna un ugunīga enerģija. Vislabāk šo dienu spēsi izbaudīt, pavadot to kopā ar mīļoto cilvēku vai uzaicinot uz randiņu kādu, kurš iekritis sirdī. Izbaudi kopā būšanu!

 

Dvīņi

Labvēlīga diena visa veida sociālajām aktivitātēm.  Šodien būsi savā ādā un apkārtējos izklaidēsi ar savām asprātībām. Pateicoties savai pozitīvajai dabai un labajai humora izjūtai apkārtējie bieži vien tevi vēlas redzēt dažādos pasākumos un notikumos. Šī diena nebūs izņēmums.

 

Vēzis

Šodien Venēras ietekmē var nedaudz sašķobīties tavas attiecības ar mīļoto cilvēku. Var gadīties, ka jutīsies emocionāli nošķirts vai vēlēsies noslēgties pavisam. Ja iespējams, griezies pēc palīdzības un padoma šajā sakarā pie kāda uzticama cilvēka.

 

Lauva

Tev priekšā ir mīlestības piepildīta diena. Es pateicīgs par to, kas tev ir un izbaudi to. Novērtē visa veida kontaktus un attiecības ar apkārtējiem. Gūsi iespēju parādīt savas prasmes un talantus, kā arī uzsākt ko pavisam jaunu savā dzīvē. Turi atvērtu gan savu sirdi, gan prātu. Tava krāsa šajā dienā – laima zaļā.

 

Jaunava

Šodien varēsi pilnībā izpaust savas personības romantisko pusi. Pavadi laiku kopā ar otro pusīti vai citiem sev tuviem cilvēkiem. Iespējams, kādam no taviem draugiem ļoti noderētu tavs uzmundrinājums. Nostiprini attiecības ar apkārtējiem un pavadi vairāk laika svaigā gaisā, pie dabas krūts.

 

Svari

Mēness ir nostājies tieši pretī tavai zīmei, liekot tev paraudzīties uz lietām un cilvēkiem no cita skatu punkta. Nebaidies rīkoties un spert soli uz priekšu, kā arī pieņemt kādu nozīmīgu lēmumu. Neviens šajā dienā pieņemtais lēmums nebūs nepareizs un visam būs savs risinājums. Tava krāsa šajā dienā – rozā.

 

Skorpions

Piesprādzējies! Šodien jutīsies tā, it kā viss pamats zem kājām līgotos un ne bez iemesla. Koncentrējies uz būtisko un pārdomā, kādu vēlētos redzēt savu nākotni. Ierasti tu esi atklāts pret apkārtējiem, šodien paraugies spogulī un esi tikpat atklāts arī pats pret sevi. Tava krāsa šajā dienā – violetā. Īpaši spēcīga šajā dienā kļūs tava intuīcija.  

 

Strēlnieks

Šodien uguns, kura plosīsies debesīs, liks tev izkāpt ārpus savas komforta zonas un paplašināt sevis novilktās robežas. Ļaujies šai plūsmai un izbaudi šo piedzīvojumu. Ceļš būs garš un nebūs viegls, taču tā laikā spēsi iemācīties ko pavisam jaunu un gūt priekš sevis noderīgas atklāsmes. Tava krāsa šajā dienā – oranžā.

 

Mežāzis

Šodien jutīsi milzu atbildības sajūtu pret saviem pienākumiem un apkārtējiem cilvēkiem. Protams, ir labi respektēt apkārtējo vajadzības, taču neaizmirsti arī pats par savējām. Tev nav jāziedo savs laiks un enerģija tikai un vienīgi citu labumam. Kārtējo reizi apstirpināsies, ka no tiesas jebkuram cilvēkam, kurš ienāk tavā dzīvē, ir savs mērķis un misija.

 

Ūdensvīrs

Vai plāno uzsākt jaunu dzīvi? Mainīt mājokli? Pārvākties no vienas dzīvesvietas uz otru? Jebkurā gadījumā tev priekšā būs pārmaiņas, tādēļ gatavojies kam brīnumainam. Uzticies savai sirdsbalsij. Piemērota diena publisku pasākumu apmeklēšanai un komunikācijai ar citiem cilvēkiem. Tavi ziedi šajā dienā – margrietiņas, savukārt krāsas – rozā un oranžā.  

 

Zivis

Iztēle tevi aizvedīs neiedomājamos domu ceļojumos. Labvēlīga diena savas personības prezentēšanai tiem, kuri strādā komunikāciju jomā. Saki visu, kas sakāms! Tev izdosies viss, kam koncentrēsi savus spēkus un enerģiju. Tava krāsa šajā dienā – zilā, savukārt spēku varēsi smelties rožu smaržā.  

Iepriekšējais rakstsIzskan pagalam nepatīkama laika prognoze šai nedēļai
Nākamais rakstsMagone Jāņus sagaidījusi gan ar savējiem, gan “haltūriņā” – VIDEO