Ko zvaigznes sola tev sestdienā, 27. martā?

 

aunsAuns

Auniem vajadzētu strādāt kopā ar cilvēkiem, kurus tie ļoti labi pazīst. Tu neesi sevišķi diplomātisks un vienkāršāk būs darboties ar cilvēkiem, kuru rīcību tu spēj paredzēt. Apkārtējie būs savā ierastajā būtībā un tev nav jābaidās no pēkšņām, savādām izmaiņām viņu uzvedībā.

 

 

versisVērsis

Vēršiem par visu vislabāk patīk būt viņiem pašiem – Vēršiem. Šodien, kad neviena cita zīme neatstās uz tevi nekādu ietekmi, būsi kluss, mierīgs un produktīvs cilvēks. Esi skeptisks, ja sanāk saskarties ar kādu Auna zīmē dzimušo.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie izbaudīs savu ierasto Dvīņu lomu un, tāpat kā apkārtējie, būs atpakaļ savā ādā. Nevienā citā dienā cilvēki nebūs tik patiesi un atklāti kā šodien, tādēļ ikviena saruna, kurā iesaistīsies, būs vērtīga pieredze.  

 

 

vezisVēzis

Vēžiem vajadzētu atrast kopīgu nodarbi ar mīļajiem, kurā katrs no tuvajiem cilvēkiem var kaut kādā veidā izpausties. Tu esi ļoti ģimenisks un nav noslēpums, ka ģimene ir dažādu, atšķirīgu personību savienība, kas būs spilgti redzams arī šodien.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vajadzētu fokusēties uz dažādām saliedēšanās aktivitātēm. Apkārtējie katrs šodien centīsies izcelt savu spēcīgo, labo personības pusi un darbs komandā ar citiem tev kā līderim ļaus gūt vērtīgu pieredzi.

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavām šo dienu ieteicams pavadīt, fokusējoties uz savām interesēm, spējām un dotībām. Visticamāk, lielāko dienas daļu šodien pavadīsi cītīgi strādājot. Centies rast iespēju darboties kopā ar Lauvas un Vērša zīmē dzimušajiem, savukārt no Auniem gan ieteicams turēties pa gabalu.

 

 

 

svariSvari

Svariem šodien vajadzētu būt īpaši modriem dēļ iespējamajām nesaskaņām apkārtējo starpā, kas atklās daudzu patiesās krāsas. Pavadi vairāk laika ar Zivju un Dvīņu zīmē dzimušajiem. Esi piesardzīgs komunikācijā ar Ūdensvīru un Aunu. Ja jūti kāri pēc piedzīvojumiem, sadarbojies ar Lauvu.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpioniem šodien piemitīs spēja fokusēt citu skatienu uz savām labākajām īpašībām, līdz ar to būsi aizrautīgs, taču nezaudēsi galvu sava karstasinīgā temperamenta dēļ. Daudzi šodien būs īpaši vērīgi, lai vairāk izzinātu citus cilvēkus, tādēļ rīkojies gudri un radi par sevi labu iespaidu.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki mīl būt tādi, kādi viņi ir, taču bieži vien tas nav tik vienkārši. Tu esi viens no sarežģītāko zīmju pārstāvjiem, kurš viegli ietekmējas no apkārtējiem. Tev priekšā ir šodiena un astroloģiski līdzvērtīga rītdiena, kuru veltīt savas personības izzināšanai.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu rīkoties saskaņā ar sevi, sevišķi darbā. Daudzi būs gana vērīgi un pamanīs, ka šajā dienā apkārtējie noskaņoti būt tādi, kādi patiesi ir. Tev raksturīgā strādīgā un ambiciozā daba nebūt nav slikta lieta, ko parādīt citu acīm. Uzmanies no Auniem.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu savas intereses un viedokļus prezentēt, vadoties pēc apkārtējo reakcijas. Netērē laiku sarunās ar tiem, kuri ir naidīgi noskaņoti un izrāda necieņu. Pievērsies tiem, kuri patiesi ir gatavi ieklausīties.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušajiem būs lieliska iespēja tuvāk  iepazīt gan sevi, gan tos, ar kuriem kopā ir ikdienā. Attiecības ar apkārtējiem šobrīd ir ļoti nozīmīgas.

 

 

Veiksmīgu dienu! 

Iepriekšējais rakstsPakomātu tīkls “Omniva” nāk klajā ar nepatīkamu vēsti
Nākamais rakstsIerēdne no Rīgas laimējusi teju 200 tūkstošus eiro