Kopumā šodien viss notiks uz pozitīva viļņa un būs iespējams dažādus trūkumus paslēpt vai pārvērst par pozitīvām lietām. Svarīgi būs iemācīties atšķirt, kas ir patiesi komplimenti, bet – kas parasti glaimi.

 

Auns

Pret šo dienu tu kopumā izturēsies visai skeptiski. Ticams, ka tas būs tāpēc, jo apzināsies, ka šo dienu tev vajadzēs pavadīt tā, kā to vēlas kāds cits. Lai nu kā – tev nevajadzētu mēģināt tam pretoties. Kad diena beidzot būs aiz muguras, uzzināsi, ka pēkšņi gaidāmi ciemiņi, kas nozīmēs – jāpilda jaukā saimnieka pienākumi.

 

 

Vērsis

Ticams, ka šodien radīsies diezgan daudz nepatikšanu. Visvairāk tas izpaudīsies gadījumā, ja tev paredzēts šodien pieskatīt kādu no savu radinieku bērniem, jo tas solās kļūt teju par spīdzināšanu. Bērns atteiksies klausīt, kas ne tikai bojās tev nervus, bet liks izdomāt dažādas stratēģijas, kā likt viņam klausīt. Kad viņa vecāki atgriezīsies, tu būsi laimīgs, ka beidzot izjutīsi atvieglojumu. Sapratīsi, ka ir pēdējais laiks pasteigties, lai sapucētos un dotos uz ballīti.

 

 

Dvīņi

Šodien tev būs grūtības tikt vaļā no dažādām domām, tu ik pa laikam iegrimsi ilgās pārdomās. Vairāk vajadzētu pievērsties sava ģimenes budžeta plānošanai. Tev rūpīgi jāpievērš uzmanība dažādiem skaitļiem un variācijām, lai izslēgtu pat vissīkākās kļūdas. Pastāv iespēja, ka tavas idejas neapmierinās lielāko daļu tavu radinieku un viņi varētu sākt cīnīties pret tavu plānu.

 

 

Vēzis

Šodien tev vajadzētu izvairīties no dažādu pirkumu veikšanas. Ja tev nepieciešams iegādāties pārtikas preces, labāk uztici to cilvēkam ar racionālāku domāšanu vai dodies uz veikalu kopā ar kādu citu, kurš spēs tevi atrunāt no nelietderīgu lietu iegādes. Tas viss palīdzēs tev saglabāt savus ietaupījumus, kas vēlāk krietni vairāk noderēs.  

 

 

Lauva

Ticams, ka šodien apmeklēsi kādu ļoti interesantu pasākumu, kurā piedalīsies persona, kura pirms ilga laika atraidīja tavu mīlestību. Šī persona būs ļoti pārsteigta, redzot, kā tu esi mainījies un, par ko esi kļuvis, cik esi kļuvis pievilcīgs. Šajā reizē varēsi izjust pilnīgu triumfu, jo šī persona izjutīs nožēlu par to, ka agrāk tevi atraidījis. Tā būs kā jauna mazā uzvara tavā dzīvē.

 

 

Jaunava

Šodien nav vēlams ļaut vaļu emocijām. Tas tāpēc, ka dažādu impulsu vadībā tu varētu pieļaut kādu visai liktenīgu kļūdu. Tas nenotiks, ja vispirms izdarīsi visu, kas nepieciešams tev pašam un tikai tad pievērsīsies apkārtējo vajadzībām. Centies samazināt visus negatīvos faktorus. Ja ir lietas, ko nevēlies darīt, labāk uzreiz to pasaki, no tām atsakies.

 

 

Svari

Ticams, ka šodien kopā ar ģimeni un/vai draugiem tu dosies uz kādu piepilsētas pasākumu. Tas būs patiešām ļoti pozitīvs, taču tu nespēsi izbaudīt visu apkārtējo cilvēku sabiedrību, priekšrocības. Tu vēlēsies nokļūt mājās, klusumā un mierā, baidīt jauku atmosfēru. Ja nepieciešams, uzklausi kādu savu draugu – viņam tas var ļoti daudz nozīmēt.

 

 

Skorpions

Šodien nav ieteicams noteikt sev kādu darbietilpīgu mērķi. Atpūties, sazinies ar sev mīļiem cilvēkiem, apmeklē vietas, kas tev šķiet īpaši interesantas. Ja iespējams – velti šo dienu tikai sev, lai atjaunotu savu emocionālo līdzsvaru. Tieši šī iemesla dēļ šodien tev vajadzētu izvairīties no jebkuras asākas vārdu pārmaiņas.

 

 

Strēlnieks

Šīs dienas galvenais notikums būs izlīgums ar savu otro pusīti vai kādu citu iepriekš sev nozīmīgu cilvēku. Ticams, ka šis cilvēks ir greizsirdīgs uz tevi tavu sasniegumu dēļ, jo arī pats vēlas ko līdzīgu. Mēģini šim cilvēkam pieklājīgi paskaidrot, ka visa pamatā ir vēlme un darbs. Esi atklāts, taču neizstāsti pārāk daudz no tā ko esi sūri grūti nopelnījis/iemācījies.

 

 

Mežāzis

Šodien tev ieteicama klusa un mierīga atpūta jo īpaši labi, ja vari pavadīt laiku pie ūdens. Pludmalē vari palasīt grāmatu, paskatīties filmu vai vienkārši ļauties dabas skaistumam. Galvenais – censties gūt un saglabāt pozitīvās emocijas. Izvairīties vajadzētu no jebkādu pirkumu veikšanas. Jo īpaši no spontānām lietu iegādēm.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien nebūsi visai spēcīgs matemātikā. Tu nespēsi pareizi izplānot savu un/vai savas ģimenes budžetu un sapratīsi to tikai pēc tam, kad būsi iztērējis lielu summu kādam nevajadzīgam pirkumam. Tas gan neradīs pilnīgu naudas izsīkumu, taču radīs lielu plaisu tavā budžetā. Tev nāksies atteikties no jebkādām papildu izmaksām, piemēram, restorāna apmeklējuma vai citām izklaides vietām.

 

 

Zivis

Ticams, ka šodien tu izpildīsi kādu ilgtermiņa mērķi. Tu beidzot sāksi sazināties ar personu, par kuru ilgu laiku esi domājis. Satiekot viņu klātienē, tev neradīsies vilšanās. Turklāt, visai ticams, ka šī persona izrādīsies tieši tāda, par kādu esi sapņojis kā par savu otro pusīti. Turpini cīnīties par šo sapni, ja patiešām vēlies to realizēt.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsPolicisti notver vairākus “zemu lidojošus” spēkratus – “Ferrari” un “Lamborghini” – VIDEO
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku trešdienas vakarā