Zvaigznes neiesaka šodien plānot braucienus, īpaši, ja pats būsi pie transportlīdzekļa stūres. Ja tas tomēr ir neizbēgami, tev ir jābūt ļoti uzmanīgam un piesardzīgam. Pārliecinies, ka ievēro satiksmes noteikumus, jo īpaši – ātruma ierobežojumus.

 

Auns
Šī solās būt veiksmīga diena dažādiem pirkumiem. Vari iegādāties kā nelielas mājsaimniecības lietas, tā daudz vērtīgākas preces. Izvēloties tās, pirmkārt, tev vajadzētu vadīties pēc praktiskiem motīviem. Noteikti šajā dienā apdomā savus mērķus, vajadzības un reālo spēju kopumu.

 

 

Vērsis

Šī ir lieliska diena aktīviem kontaktiem, izbraucieniem, kā arī norisēm, kurās darbosies kā starpnieks, konsultants vai vadītājs. Kāda situācija mājās, tavs partneris, tuvs cilvēks, bērns vai kāds no vecākiem var izrādīties nozīmīgs faktors kādai darbībai.

 

 

Dvīņi

Ja tavs mērķis šodien ir pabeigt to, ko esi iesācis, visticamāk, tev šī diena būs veiksmīga. Gadījumā, ja pašlaik trūkst līdzekļu, būs iespēja saņemt palīdzētu no kāda. Tomēr planētas norāda, lai esi gatavs uz kādām komplikācijām.

 

 

Vēzis
Šodien nav ieteicama alkatība un pārmērīga spītība! Ja visas dienas garumā paturēsi to prātā, tev būs iespēja gūt pienācīgu labumu no šīs dienas apstākļiem. Vari rast papildus peļņu, radīt labvēlīgus apstākļus naudas plūsmai tuvākajā nākotnē vai iegūt to, par ko sen esi sapņojis.

 

 

Lauva

Pienākumu apziņa un prasme būt apmierinātam tikai ar nepieciešamākajām lietām, šodien aiztaupīs daudzas nepatikšanas, ieskaitot komplikācijas profesionālajā un biznesa darbībā. Mijiedarbība ar tavu priekšniecību, kolēģiem un darbiniekiem būs patīkama un noderīga. Tomēr tikai tad, ja piekritīsi nolikt malā savu ego un vēlmi pēc pārmērīgas iniciatīvas uzņemšanās.

 

 

Jaunava

Šodien vari viegli, bez papildu piepūles pierādīt savu centību un apdāvinātību. Šis ir labvēlīgs periods, jo, visticamāk, pat nopietnas nepatikšanas diez vai satricinās pamatu zem tavām kājām. Ja nespēj mazināt vēlmi riskēt un apdraudēt kaut ko, skaidri nosaki savas rīcības robežas.

 

 

Svari

Šis ir piemērots brīdis, lai koncentrētos uz mājsaimniecības darbiem un liktu pamatus tavam personīgajam vai ģimenes biznesam. Arī ārējie apstākļi šodien būs diezgan harmoniski. Tomēr, kā tas ir tipiski tavai horoskopa zīmei, var nākties pielietot papildus pūles, lai iekļautos kādās noteiktās robežās.

 

 

Skorpions

Šī ir brīnišķīga diena komandējumam. To vari veiksmīgi apvienot ar romantiskām attiecībām vai kādiem citiem dzīves priekiem, īpaši, ja tavs biedrs vai partneris uzstās uz to. Tomēr arī kādu norišu organizēšana un praktiska rīcība šodien ies no rokas.

 

 

Strēlnieks

Šī ir laba diena, ja vēlies risināt savas finansu lietas vai nokārtot dažas problēmas. Lai nomaksātu nelielus parādus, vari izmantot savus ietaupījumus vai nolīdzināt tos ar kādu citu pakalpojumu. Šis ir labs laiks saskarsmei ar priekšniecību, kolēģiem, padotajiem un darbiniekiem.

 

 

Mežāzis
Biznesa darījumus šodien vari droši kombinēt ar atpūtu. Tavs mīļākais darbs, visticamāk, šodien izrādīsies arī vislabākais hobijs un izklaide. Tas kalpos arī kā papildus stimuls. Planētas norāda, ka šodien tev ir jānodarbina savs intelekts un sociālās iemaņas, kā arī jāatjauno harmonijas sajūta ģimenē.

 

 

Ūdensvīrs
Šis ir piemērots laiks, lai risinātu mājsaimniecības problēmas, tostarp finansiāla rakstura ķibeles. Lai saskaņotu lietas tavās mājās un uzlabotu attiecības ar vistuvākajiem, tev vajadzētu iemācīties ierobežot savas vēlmes un iegribas. Esi šodien gatavs un kompromisiem un diskusijām.

 

 

Zivis

Šajā dienā var rasties nepieciešamība doties komandējumā. Zvaigznes mudina būt loģiskākam, kad risini kādu jautājumu ar līdzcilvēkiem. Esi uzmanīgs uz ceļa un vēl piesardzīgāks, ja darbojies ar tehniku vai naudu. Ja nepieciešams, vari lūgt draugam, partnerim vai radiniekam finansiālu palīdzību.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām JŪLIJS solās būt īpaši veiksmīgs
Nākamais rakstsNedēļa sākusies ar ziņu par lielu nelaimi šorīt Jūrmalā