Kārtējā nedēļa aizvadīta, pienākusi nākamā un, skat, februāris jau tūdaļ galā. Kā izkārtojušās zvaigznes un, ko tās sola tev turpmākajai nedēļai? Tavs horoskops veiksmīgai nedēļai!

 

auns_auns_aunsAuns

Šonedēļ tev būs daudz iespēju, lai parādītu savu vērtību. Zvaigznes sola, ka tu saņemsi to, uz ko kādu laiku jau tiecies, ja vien neatmetīsi ar roku un turpināsi darboties. Šajā nedēļā ļoti svarīgi saglabāt harmoniskas gan privātās, gan profesionālās attiecības, centies būt pēc iespējas vairāk komunicēt un būt draudzīgs. Uzmanīgi izturies pret savu otru pusīti, jo jūsu domas var nesaskanēt – centieties rast kompromisu.

 

 

versis_versis_versisVērsis

Šonedēļ tev vajadzētu censties darīt tikai lietderīgākās lietas, lieki netērējot enerģiju. Jutīsi dažādas izmaiņas savā darba sfērā, taču tās solās būt visai pozitīvas. Tev vajadzētu paļauties uz to, kas notiek un pieņemt, ka nav iespējams dzīvi nodzīvot bez dažādām pārmaiņām. Palīdzi saviem bērniem (ja tev tādu nav – gan redzēsi citus, kam nepieciešama palīdzība), kuriem ir grūtības ar kādu uzdevumu. Šonedēļ arī daudz ko varēsi iemācīties no apkārtējiem cilvēkiem, tāpēc ieklausies tajā, ko viņi saka. Kāds, iespējams, nesapratīs tavu motivāciju un vēlmes.

 

 

dvini_dvini_dviniDvīņi

Šonedēļ sanāks kļūdīties, gadīsies dažādas neveiksmes. Izvairies no strīdiem par personīgiem jautājumiem – tu tajos neuzvarēsi, labāk necenties, nebojā savus nervus. Tavi pienākumi darbā varētu mainīties, tāpēc uz nedēļas beigām ļauj lielāku brīvību tam, lai tu varētu darīt to, kas tev patīk. esi radošs! Pirms izdari jebkādus secinājumus, rūpīgi noskaidro visus faktus. Mēģini sevi garīgi uzlādēt – aplūko, lasi, skaties to, kas tevi iedvesmo – izbaudi to!

 

 

vezis_vezis_vezisVēzis

Šonedēļ pārsvarā it visā tev veiksies – taču nepierodi pārlieku tikai pie labumiem. Iepazīsi dažādus jaunus cilvēkus un nebūs šaubu – viņi spēs dažādot un bagātināt tavu dzīvi. Palūkojies uzmanīgi, jo daži no šiem cilvēkiem varētu būt ļoti vērtīgi tev nākotnē. Šis ir ļoti piemērots laiks, lai dotos atvaļinājumā, jo īpaši, lai apmeklētu vietas vai cilvēkus, kuri tev patiesi patīk. Visas nedēļas garumā saglabāsies tendence uzskatīt, ka tikai tu spēj visu izdarīt pareizi.

 

 

lauva_lauva_lauvaLauva

Strādā, lai paveiktu tik daudz, cik vien iespējams un izjutīsi apmierinātību ar paveikto. Ir laiks padomāt par finansiāliem ieguvumiem un ieguldījumiem. Uzlabosies partnerattiecības un romantiskā joma, taču negaidi, ka viss nokritīs no gaisa – pievērsies tām. Ļoti izjutīsi vajadzību, vēlmi pēc mīlestības un tuvības, šis būs emocionāls brīdis. Šīs sajūtas vari novirzīt arī uz kāda mākslas darba radīšanu, ja tev ir radošs noskaņojums. Klausies, ko saka citi, vēro, ko un kā apkārtējie dara – tas tev varētu ļoti noderēt. Labi draugi sniegs tev kādu godīgu padomu vai atbildi.

 

 

jaunava_jaunava_jaunavaJaunava

Iespējams, tu pārlieku daudz uztraucies par savu personīgo viedokli. Taču iemācies nekautrēties no savām domām un uzskatiem. Ja kāds tevi līdz galam neizprot – paskaidro vairāk savu domu, tādējādi vieglāk tiksi galā ar attiecīgo situāciju. Ja šobrīd izjūti diskomfortu savā dzīvē, padomā, ko vari darīt, lai sabalansētu savu darbu un atpūtu – palūkojies, kas tavā dzīvē šobrīd nav līdzsvarā. Mēģini rat laiku kā fiziskai, tā emocionālai atpūtai. Ja šobrīd gudri investēsi, gūsi materiālus panākumus!

 

 

svari_svari_svariSvari

Tevi uztrauks vairāki jautājumi darbā, īpaši lietas, ko tev jau vajadzēja pabeigt pirms kāda laika. Viss, kas ir vajadzīgs – koncentrēties, tad viss aizies no rokas. Pieliec pūles, ieliec darbā visu savu atbildību un noteikto gūsi panākumus. Iespējams, tev nepieciešamas pārmaiņas mājās – uzsāc remontu vai pārbīdi mēbeles, lai radītu harmoniju un patīkamāku, svaigāku atmosfēru. Atrodi laiku, lai to pavadītu ar savu ģimeni, uzaicini savus mīļos pie sevis ciemos. Šajā nedēļā tev ļoti piemērota būs namatēva/namamātes loma.

 

 

skorpions_skorpions_skorpionsSkorpions

Tev būs grūti pretoties daudz kam, kas šajā nedēļā notiks. Būs diezgan liela slodze, darbs un uztraukumi. Gan biznesa partneri (vai darba kolēģi), gan partneris varētu sagādāt tev situācijas, par ko padomāt. Ja tev radīsies kādas oriģinālas idejas, tas tiks uzskatīts par lielisku risinājumu, citādi – palūkojies, vai visu tiešām dari tieši tik labi, cik spēj. Iespējams, tev nāksies iesaistīties kādā darbā, ko līdz šim darījuši citi un spēt to izdarīt, neraugoties uz to, ka līdz šim šos pienākumus veicis kāds cits. Šobrīd ļoti svarīga būs jebkāda veida komunikācija. Mēģini lieki nesatraukties ne par ko, bet darīt kaut ko, lai uzlabotu panākumus savā biznesā (vai beidzot kāptu pa karjeras kāpnēm).

 

 

strelnieks_strelnieks_strelnieksStrēlnieks

Tu spēsi visu izdarīt, kas ieplānots, taču tas nebūs viegli, kamēr vien ļausi citiem uzlikt sev papildu pienākumus. Iemācies pateikt “Nē!” pirms ir par vēlu. Iespējams mainīsies kaut kas tajā jomā, par ko esi klusējis. Ja tā – arī tagad neizpaud to visiem skaļi, ja paveiksies – varēsi lepoties ar sevi krietni vairāk. Ja tev ir kāds plāns (piemēram, jauna biznesa ideja) neizklāsti to visiem, paturi pie sevis, bet sāc rīkoties. Izstāstīt paspēsi tad, kad viss būs reāli iesākts/padarīts. Tu spēsi radīt uzticību citos cilvēkos. Tavas idejas ir tā vērtas, lai tev viss izdotos!

 

 

mezazis_mezazis_mezazisMežāzis

Apkārtējiem cilvēkiem būs apnikuši tavi aizbildinājumi. Beidz aizbildināties ar visu pēc kārtas, lai no kaut kā izvairītos. Ideāli piemērots laiks tam, lai tu parādītu sev mīļiem cilvēkiem, cik nozīmīgi viņi tev ir – uzdāvini ziedus, nosūti kartiņu, pasaki kādu mīļu vārdu. Piemērots laiks arī tam, lai tu iegādātos kaut ko skaistu, kaut ko, kas tev patiešām radīs prieku un vairos pozitīvās emocijas. Iespējams, būsi noguris no tā, ko regulāri sastrādā kāds cits, taču centies nebūt pārlieku kritisks.

 

 

udensvirs_udensvirs_udensvirsŪdensvīrs

Neļauj valdīt savām emocijām un neuzgrūd savus pienākumus kādam citam. Pēdējā laikā daudzas lietas tev ir gājušas no rokas, apkārtējie var ar tevi lepoties, taču šobrīd vajadzētu veltīt laiku saviem mīļajiem cilvēkiem un ne tikai… šis ir piemērots laiks, lai izpelnītos cilvēku uzmanību. Padomā par to, kas tev ir nepieciešams un rīkojies – ej uz intervijām, vadi prezentācijas, komunicē ar cilvēkiem – dari visu, lai sasniegtu savu mērķi, un tev izdosies! Tava pašapziņa būs augsta, un tas palīdzēs vieglāk sasniegt savus mērķus nekā agrāk.

 

 

zivis_zivis_zivisZivis

Kāds, kurš visu laiku bijis tavā tuvumā, vēlēsies, lai veli viņam vairāk uzmanības – viss, kas tev jādara – jāpārliecinās, ka esi pieejams. Tevī pamodīsies mākslinieks – dari to, ko vēlies, smeļoties vēl lielāku iedvesmu no tā. Šobrīd ļoti svarīgi, lai tu ar kādu varētu apmainīties viedokļiem, idejām, dalīties informācijā, lai spētu sasniegt savus mērķus. Iespējams, būs nozīmīga saruna ar kādu, ar ko tev līdz šim bija diezgan atšķirīgi uzskati. Centies saglabāt loģisko domāšanu, nepieņem pārsteidzīgus lēmumus. Tu spēsi virzīties uz priekšu, ja rīkosies atbilstoši situācijai un neko nesasteigsi!

 

 

Lai tev lieliska šī nedēļa!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 11. februāris
Nākamais rakstsBrīdina par kritiskiem laikapstākļiem