Jūlija kārtējā nedēļa ir klāt, un, kā jau šim vasaras vidus mēnesim pienākas, laiks solās būt gana silts. Aplūko savā nedēļas horoskopā, kāds šis laiks tev solās būt citādā ziņā – kam tiek solīti panākumi, bet ko labāk neuzsākt! Tavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 17.-23. jūlijs.

LASI ARĪ: Tavs HOROSKOPS veiksmīgam JŪLIJAM

Seko mums arī Facebook un Instagram

 

Auns

Šonedēļ Aunu sievietes varētu sagaidīt līksmus momentus, kas saistīti ar jauniem pirkumiem, īpašumtiesībām, dāvanām vai uzmanības apliecinājumiem no kāda, kurš tevi mīl. Šo nedēļu Auni ilgu laiku spēs atcerēties ar ļoti patīkamām emocijām, kas saistītas ar meiteni vai jaunu sievieti. Negaidīta tikšanās vai virtuāla komunikācija notiks ar kādu, kuram bijusi īpaša nozīme tavā pagātnē. Būs uzaicinājums doties uz kādu tikšanos, salidojumu vai līdzīgu publisko pasākumu. Daudziem Auniem nāksies piedzīvot arī emocionālu stresu. Biežas garastāvokļa izmaiņas radīs arī strauji mainīgas tavas vēlmes. Šonedēļ tu būsi uz kāda svarīga sasnieguma vai mērķa realizēšanas sliekšņa. Nāksies iegādāties dāvanu, kas būs paredzēta tev tuva drauga vai radinieka svinībām.

 

 

Vērsis

Šonedēļ kādas sievietes, kura ir no tavas ģimenes, darbības vai iejaukšanās tavās lietās varētu kļūt par iemeslu strīdiem vai pat konfliktiem. Šādās situācijās būs iespējams noskaidrot dažādas pretrunas un to iemeslus, taču ne vienmēr tas var izrādīties tik vienkārši. Iespējams, sagaidīsi kādu dāvanu vai iegādāsies ko sen kārotu. Piemērota nedēļa materiāla rakstura problēmu risināšanai, turklāt tā varētu nes tev necerētu veiksmi. Labvēlīgs laiks, lai risinātu finanšu jautājumus un visu, kas saistīts ar ģimenes lietām, situācijām, problēmām. Saņemsi uzaicinājumu uz tikšanos vai nozīmīgu pasākumu. Iespējams, nāksies apmeklēt tiesu vai tiesībsargājošās iestādes saistībā ar dokumentu vai nozīmīgu apņemšanos. Iespējams, ka aizmirsīsi ko svarīgu, tāpēc lietām vajadzētu pievērsties ar īpašu uzmanību.  

 

 

Dvīņi

Šonedēļ tev tiks dota iespēja realizēt kādu senu sapni vai vēlēšanos, taču tagad tavas prioritātes ir atšķirīgas. Šeit, ka tagad šīs iespējas vairs tev nesniegs tādu prieku un gandarījumu, kādu tās būtu radījušas pirms kāda laika. Šobrīd laimes sajūtu tev rada citas lietas un iepriekš kārotajam vairs nav tāda pati nozīme kā agrāk. Visticamāk, tas ir saistībā ar tavu mīlas dzīvi. Kādu pārbaudījumu būs jāiztur arī tavām ģimenes attiecībām, kas saistītas ar meiteni vai jaunu sievieti. Var gadīties, ka ikdienas gaitās tev nāksies atklāt kāda cilvēka nepatiesos nodomus un/vai rīcību, liekulīgus solījumus un mēģinājumus radīt intrigas. Ģimenes noslēpumus glabā sevī – neizpaud tos publiski. Iespējams, izveidosies jauna komunikācija ar kādu tālienē dzimušu Vērsi, Jaunavu vai Mežāzi. Labvēlīgs laiks jaunām romantiskām iepazīšanām. Iespējama prieka pilna tikšanās ar draugiem vai citiem tev mīļiem un svarīgiem cilvēkiem.

 

 

Vēzis

Šonedēļ, iespējams, tevi priecēs dažādas ziņas, tālruņa zvani, vēstules vai kāda cita informācija no tuvienes vai tālienes. Saņemsi piedāvājumu vai ielūgumu, no kā tev būs grūti atteikties. Ja tev ir ieplānots komandējums vai darījuma brauciens šonedēļ, tas varētu radīt apjukumu vai izsaukt tevī dusmas kaut kādu notikumu vai apstākļu dēļ. Tas radīs īslaicīgu spriedzi, taču nekaitēs nepieciešamo darbu paveikšanai. Iespējams, nāksies sadarboties ar savu kolēģi – vīrieti, kurš ne tikai varētu ieteikt ko piemērotu, bet arī palīdzēt. Vēžu vīriešiem var rasties dažādas izmaiņas, kas ietekmēs darba procesu, grafiku, atbildību vai līdzīgas lietas. Būs svarīgas sarunas ģimenē, lēmumu pieņemšana par pārmaiņām vai dažādas izmaiņas mājās.

 

 

Lauva

Šī solās būt labvēlīga nedēļa ceļošanai. Var rasties jaunas iespējas saistībā ar to vai arī ar cilvēkiem no tālienes. Šajā ziņā var rasties arī dažādi pārsteigumi. Būs nepieciešams reorganizēt savus plānus un cerības. Radīsies dažādas iespējas un situācijas, kurās būs nepieciešams veikt visādas izmaiņas. Nedrīkst nolaist rokas, ja gadās, ka ar pirmo mēģinājumu kaut kas neizdodas tā, kā iepriekš biji cerējis. Iespējams, nāksies sajusties nedaudz skumji kādas savas kļūdas dēļ. Ļoti ticams, ka šī kļūda būs radusies kādas citas personas nepareizam padomam vai tāpēc, ka kāds meklē savu personīgo labumu uz tava rēķina. Cilvēki, ar kuriem tev bijuši nejauki strīdi, pat konflikti, tagad meklēs veidu, kā salīgt mieru ar tevi. Šonedēļ tavi personīgie un profesionālie kontakti būs avots jaunām idejām, perspektīvām un plāniem.

 

 

Jaunava

Šī solās būt nedēļa, kurā varēsi saņemt neplānotu naudu vai negaidītas iespējas. Kopumā tev vajadzētu nopietni domāt par lēmumiem, ko tu pieņem, kā arī par saistībā, kādas uzņemies. Visu, ko plāno darīt, apsver rūpīgi un uzmanīgi, pievērsies saviem plāniem ļoti rūpīgi. Iespējami arī dažādi notikumi, kas varētu radīt neparedzētas izmaiņas saistībās un solījumos, iespējams, pat neveiksmes. Darbā, visticamāk, gūsi prieku, taču uzzināsi ari par dažādām baumām, kas pēdējā laikā radījušas spriedzi un trauksmi gan tev, gan kolēģiem, partneriem un klientiem. Iespējams, būs bažas par mīļotā cilvēka veselības stāvokli. Jaunavu sievietēm šonedēļ iespējami ginekoloģiska rakstura traucējumi. Var nākties piedalīties pasākumos, kas atstās paliekošu iespaidu vai ietekmi.

 

 

Svari

Šonedēļ būs lielākas cerības uz naudas vai svarīgu finanšu dokumentu iegūšanu. Centies būt apdomīgs un domāt loģiski, reālistiski un esi gatavs, ka dažādas lietas var kavēties un/vai uzreiz nenotikt tā, kā biji iecerējis. Šonedēļ tevī raisīsies dažādas emocijas, kas saistītas ar meiteni vai aunu sievieti. Saņemsi ziņas, kas saistītas ar meitenes piedzimšanu vai grūtniecību tavā radu vau tuvāko draugu lokā. Būs plašas komunikācijas iespējas. Gaidāms notikums, kas saistīts ar tavu meitu, mazmeitu vai kādu citu sievieti no tavas tuvākās apkārtnes. Konflikti šonedēļ solās nebūt pārlieku nozīmīgi. Vairumā gadījumu tie solās būt par sīkumiem, taču tie tik un tā var sabojāt garastāvokli, tāpēc – ja vien iespējams, izvairies no tiem. Daži Svari var saņemt mantojumu, naudu no īres, kompensāciju vai citus ienākumus.

 

 

Skorpions

Šo nedēļu varēsi izmantot jaunām cerībām, iespējām, pārmaiņām un svarīgiem lēmumiem. Īpaša  loma šajā laikā tavā dzīvē varētu būt cilvēkiem, kuri dzimuši Zivju, Vēža vai Skorpiona zīmēs. Iespējama naudas saņemšana, kas paredzēta no kāda dokumenta, vienošanās vai līguma noslēgšanas. Iespējams, veiksi kādu pirkumu, kam būs nepieciešams aizdevums vai ilglaicīgs kredīts. Iespējams, šonedēļ saņemsi svarīgus dokumentus saistībā ar savu darbu vai uzzināsi jaunas lietas, kas ietekmēs tavu turpmāko strādāšanu. Šonedēļ tev nāksies iet talkā kādai radiniecei, ar kuru tu ikdienā kopā nedzīvo. Iemesli šai palīdzībai Skorpioniem var būt atšķirīgi, taču tās noteikti būs saistības, ko nevar atlikt. Iespējams, kāda jauna plāna dēļ varētu palielināties ienākumi. Tas tev sagādās prieku!

 

 

Strēlnieks

Šonedēļ vientuļajiem Strēlnieku vīriešiem būs iespējamas jaunas romantiskās iepazīšanās. Var gadīties, ka radīsies problēmas, kas saistītas ar vīrieti, kurš dzimis Dvīņu, Ūdensvīra vai Zivju zīmē. Jo īpaši tas attiecas uz Strēlnieku sievietēm, kurām kādā no šīm zīmēm dzimis partneris. Iespējams konflikts ar sievieti, jo, iespējams, nonāksiet finansiālās pretrunās vai jums radīsies domstarpības saistībā ar naudu. Šonedēļ prieku tev varētu sagādāt kādas meitenes vai jaunas sievietes klātbūtne tavā personīgajā vai profesionālajā vidē. Negaidītas ziņas, iespējams, saņemsi saistībā ar cilvēku, kurš dzimis Auna, Lauvas vai Strēlnieka zīmē. Pievērs uzmanību notikumiem trešdien, iespējams, tie atkārtos kaut ko, kas jau reiz risinājies tavā pagātnē.

 

 

Mežāzis

Šī solās būt veiksmīga un interesanta nedēļa, it īpaši, ja tev būs pietiekami daudz enerģijas un ambīciju, lai realizētu sev dotās iespējas. Šonedēļ droši varēsi uzsākt dažādus pasākumus, kas saistīti ar tavām idejām, darbu un mākslu, ja esi radoša personība. Mežāžu sievietēm var rasties kāds ļoti svarīgs notikums saistībā ar savu tēvu, vectēvu, brāli vai kādu citu vīrieti tuvākajā radu lokā. Diemžēl finanšu lietas nesolās būt visai optimistiskas, taču tās arī nedos pamatu lielam uztraukumam. Iespējams, saņemsi ielūgumu uz kāda sev tuva cilvēka svarīgu notikumu, kas saistīts ar darbu vai kāzām. Iespējams, nāksies vilties dažās savās cerībās, kas saistītas ar naudu un personu, kura dzimusi Lauvas, Strēlnieka vai Skorpiona zīmē.  Iespējams, saņemsi svarīgas ziņas, kas saistītas ar grūtniecību vai ģimenes pasākumu, kas būs saistīts ar 10 – 12 gadus vecu bērnu.

 

 

Ūdensvīrs

Iespējams, šonedēļ nāksies pieņemt lēmumu, kas saistīts ar mājokli, īpašumu tā maiņu, pirkšanu vai pārdošanu. Iespējams, radu vai draugu lokā tiks līdz galam nokārtota šķiršanās. Iespējamas sarunas vai notikumi, kas saistīti ar mantojumu, vecāku īpašumu, tā apdrošināšanu un tamlīdzīgi. Šonedēļ, iespējams, sagaidīsi zvanu, ziņu vai dokumentu, kam būs finansiāls raksturs, kas saistīts ar sievieti. Saņemtā nauda sagādās baudu, jo īpaši Ūdensvīru sievietēm. Iespējami dažādi notikumi saistībā ar cilvēkiem, ar kuriem tev būs ļoti svarīgas sarunas. Jauniem Ūdensvīru vīriešiem iespējami nelieli papildu ienākumi. Vajadzētu apspriest svarīgus nākotnes plānus tavā mīlas dzīvē.

 

 

Zivis

Šonedēļ tev prieku varētu sagādāt panākumi izglītībā vai karjerā. Iespējams, varēsi kādam ko jaunu iemācīt. Var gadīties, ka tavā dzīvē uzradīsies Dvīņu, Svaru vai Ūdensvīra zīmē dzimis cilvēks, kurš mainīs tavas domas par daudzām lietām. Vienīgais, ko tās neietekmēs, būs romantiskās attiecības, kā arī – saistībā ar šiem cilvēkiem neveidosies jauni mīlas sakari. Iespējams, nāksies nopietni apsvērt priekšlikumu, informāciju vai līdzīgas lietas, kas saistītas ar šīm personām. Iespējams, nāksies kavēties ar plānu piepildīšanu vai solījumu izpildīšanu. Nepadodies pēc pirmajām neveiksmēm un nepārsteidzies ar pāragriem secinājumiem. Esi pacietīgs!

 

Lai izdevusies un jauku mirkļu piepildīta tev šī nedēļa!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BrīvBrīdis.lv (@brivbridis.lv)

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai- 16. jūlijs
Nākamais rakstsNopietni brīdina par laiku svētdien