Četrpadsmitajā februārī ikvienam vajadzētu apdomāt, kā likt lietā savas labākās īpašības un spējas, lai padarītu pasauli par visiem tīkamāku vietu, kur dzīvot.

 

auns-mil-horAuns

Auniem ieteicams nesasteigt darbus. Katrs reiz ir iekūlies nepatikšanās, rīkojoties pārsteidzīgi. Šodien, pirms kaut ko uzsāc darīt, centies izprast apkārtējo vajadzības un jūtas. Tas var samazināt tavu darba tempu, taču tas padarīs mazāk sarežģītas dažādas situācijas nākotnē.

 

versis-mil-horVērsis

Vērši daudz lauzīs galvu par darba ētiku un paradumiem. Lai arī neesi īpaši komunikabls, esi lielisks darbinieks savā darba vietā. Šodien tev var prātā iezagties doma, ka esi pat pārāk labs priekš sava darba un atalgojuma. Centies izvairīties no jebkādiem konfliktiem darba vietā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušajiem vajadzētu veltīt laiku savu ideju izklāstīšanai par un ap taisnīgumu. Šodien tu to noteikti lieliski piepratīsi, taču tu neesi tik dogmatisks kā apkārtējie, līdz ar to ir daudz lielāka iespēja, ka kāds vēlēsies ieklausīties tieši tevī.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem šodien īpaši veiksmīgi izdosies atrisināt dažādas nelielas problēmas un nesaskaņas, kuras laiku pa laikam uzplaiksnī ģimenē. Lai gan ierasti ir grūti atrast konfliktu risinājumam zelta vidusceļu, šajā dienā būsi spējīgs tos veiksmīgi atrisināt, liekot lietā savu gudrību.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām šodien vajadzētu rādīt piemēru apkārtējiem. Lai arī parasti vairāk esi ieinteresēts savu ideju un domu izklāstā, lielāku ietekmi spēsi panākt tad, ja vairāk darīsi, nevis runāsi, tādēļ uzroti piedurknes un parādi citiem, kur vēži ziemo.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas veicinās taisnīgumu, turpinot kvalitatīvi pildīt savus ikdienas uzdevumus. Iespējams, kāds citas zīmes pārstāvis gribētu iebilst, ka tas ir tikai tavs attaisnojums, lai neuzņemtos papildus pienākumus. Neliecies traucēts un mierīgu prātu dari, kas darāms.

 

svari-mil-horSvari

Svariem šodien ieteicams pasēdēt malā un neko nedarīt, taču tas nenozīmē, ka varēsi slinkot – arī šādā veidā uzzināsi ko jaunu. Apkārtējie vēlēsies paši risināt savas problēmas un, vērojot, kā viņi savā starpā kontaktējas un sadarbojas, vari gūt vērtīgas atziņas, kuras būs noderīgas komunikācijā ar viņiem nākotnē.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioniem īpaši sarežģījumi nav gaidāmi. Visi būs pārņemti ar taisnīguma, godīguma meklēšanu un aizstāvēšanu, ka maz ticams, tiem atliks laika ķildoties ar tevi. Arī tu pats būsi tendēts darīt vairāk laba, nevis kādu sāpināt un Mēness Svaru zīmē izcels tavas personības labākās īpašības.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem vajadzētu pievērst uzmanību strīdiem, kuros varētu būt nepieciešama viņu iesaiste, lai palīdzētu ātri un nesāpīgi rast risinājumu kādai situācijai. Tomēr nerīkojies pārsteidzīgi un, pirms iejaucies, ļauj vismaz mēģināt apkārtējiem pašiem tikt galā ar viņu problēmām.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem šodien izdosies paveikt vairākus labus darbus. Parasti esi pārņemts ar vēlmi progresēt, iet uz priekšu, taču šodien tev svarīgāka būs nevis attīstība, lai ko arī tā prasītu, bet vienkārši labi padarīts darbs. Gan vārdos, gan darbos rīkosies pēc tīrākās sirdsapziņas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīrus šodien kāds var ievilkt kādā ne tik patīkamā situācijā. Tev rūpēs taisnīgums un godīgums, kā rezultātā vairāk kā parasti pamanīsi apkārtējo strīdus un viedokļu atšķirības, kurās vēlēsies iejaukties. Esi uzmanīgs, lai, cenšoties visu vērst par labu, neiekļūsti pats konflikta epicentrā.

 

zivis-mil-horZivis

Zivju zīmē dzimušie spēs ar vieglu prātu uztvert apkārt notiekošo un mierīgā ceļā rast jebkuras problēmas risinājumu. Tava spēja dziļi izprast apkārtējos padara tevi nepārspējamu konfliktu atrisināšanā, kā arī vēlme izvairīties no iejaukšanās citu darīšanās pasargās tevi no lielām ķildām.

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsKā paaugstināt sava biznesa efektivitāti: vispieejamākais veids
Nākamais raksts7 finanšu pratības padomi tiem, kas nolēmuši iegādāties savu pirmo automašīnu