Jauna nedēļa klāt, tūlīt varēsim sveikt jūniju, kurš jau dedzīgi steidz nomainīt maiju. Nāc, aplūko, kā izkārtojušās zvaigznes un planētas, kā arī to, ko tas sola tieši tev!

 

auns-zalaja-apli-ieksa-1Auns

Šonedēļ var rasties iespēja emocionālam ģimenes atkalapvienošanās pasākumam vai vienkārši būs iespējams satikt sen neredzētus radiniekus. Tikai atceries – uzmanīgi un ievērojot drošības noteikumus! Vajadzētu veltīt vairāk laika sava ģimenei – doties kopīgās pastaigās, izbaudīt mirkļus, ko varat pavadīt kopā, baudot viens otra sabiedrību. Šī nedēļa sniegs daudz pozitīvu emociju, kas būs saistītas ar meiteni vai jaunu sievieti. Aunu sievietēm, kuras ir vecumā līdz 35 gadiem, šis varētu būt labvēlīgs laiks kā jauna iesākšanai un/vai realizēšanai. Radīsies arī dažāda veda problēmas, taču nebaidies, zvaigznes sola, ka tu ar tām lieliski tiksi galā, spēsi ātri un veiksmīgi atrisināt. Pastāv iespēja negaidītam materiālajam labumam, peļņai, iespējams, laimestam. Nāksies pieņemt svarīgu lēmumu saistībā ar braucienu, kas kaut kādā veidā saistīts ar kādu sievieti. Aunu sievietes apsvērs izmaiņas dzīvē, kas saistītas ar kustību vai došanos izbraucienā.

 

versis-zalaja-apli-ieksa-1Vērsis

Šonedēļ uzmanības centrā lielākoties būs tava mīlas dzīve. Iespējams, tev nāksies pieņemt lēmumus un pārdomāt daudzas lietas par tavām attiecībām kopumā. Tas lielā mērā attiecas uz taviem ģimenes locekļiem. Var rasties konflikti vai nepatīkami komentāri saistībā ar kādu dāvanu, pirkumu vai kādu citu tevis izmantota īpašuma saimnieku. Šī situācija nebūs saistīta ar taviem radiniekiem. Iespējamas veselības problēmas kādam tev labi zināmam cilvēkam. Viņam būs nopietni jāpievēršas ārstēšanai, diētai un citām līdzīgām lietām, tādēļ nebūtu slikti, ja tu varētu palīdzēt, cik vari. Vēršu vīriešiem var rasties bažas, spriedze saistībā ar būtisku lēmumu pieņemšanu vai izmaiņām, kas saistītas ar tuvāko nākotni. Iespējams negaidīts telefona zvans vai priekšlikums no cilvēka, kurš nedzīvo kopā ar tevi un kāds, kurš nav tavs radinieks.

 

dvini-zalaja-apli-ieksa-1Dvīņi

Šī nedēļa būs ļoti aizņemta tām Dvīņu sievietēm, kuras studē vai strādā algotu darbu. Dvīņu sievietēm, kuras ir vecumā līdz 45 gadiem ļoti nozīmīga būs atmosfēra vai labklājība darba vietā. Ja tev ir bērns vai mazbērns, kurš dzimis Svaru, Dvīņu vai Ūdensvīra zīmē, tev vajadzētu uzmanīties ar solījumiem, kā arī piesardzīgi izturēties pret to, ko viņš sola tev. Neļauj viņam sev melot un arī nemelo tu, jo tas var krietni ietekmēt jūsu nākotnes attiecības. Tevi pārsteigs kādas sievietes rīcība. Sākotnēji tava reakcija varētu būt negatīva, tāpēc būsi pat gatavs uzbrukt, taču nepārsteidzies. Lietu attīstība, visticamāk, virzīsies pozitīvi un piemēroti tev.

 

vezis-zalaja-apli-ieksa-1Vēzis

Šonedēļ iespējamas dažādas izmaiņas personīgajā dzīvē vai ģimenē, līdz ar to var gadīties, ka saņemsi negaidītas ziņas, piedāvājumu vai uzaicinājumu. Radīsies dažādas jaunas iespējas un situācijas. Esi atvērts jaunām lietām, izrādi lielāku drosmi un atraktivitāti, lai nepalaistu garām savu izdevību. Sliktas ziņas iespējamas saistībā ar personu no tavu draugu loka vai profesionālās vides. Iespējami arī dažādi sarežģījumi vai pat drāmas personīgajā dzīvē tieši šīs personas dēļ. Darba lietās pacenties būt nedaudz atturīgāks, nekoncentrējies uz apkārtējo uzmanību vai to, kādu uzmanību viņi pievērš tev. Uzmanies no sievietēm savā profesionālajā vidē. Iespējams, kāda no viņām rīkosies pret tevi savtīgu mērķu vadīta. 

 

lauva-zalaja-apli-ieksa-1Lauva

Šonedēļ, iespējams, tev radīsies bažas par dažādiem jautājumiem, kas saistīti ar bērnu vai jaunieti no tavas ģimenes vai netālākās apkārtnes. Iespējamas ziņas, kas radīs paniku un nepieciešamību steidzami pārbaudīt informāciju un gūt tai apstiprinājumu. Problēmas var rasties saistībā ar sievieti, kura dzimusi Mežāža, Jaunavas vai Vērša zīmē. Iespējams, nāksies saskarties ar kādas sievietes nodevīgu rīcību, tāpēc esi uzmanīgs. Negaidīta cerība var parādīties  saistībā ar iespēju izkļūt no kādas sarežģītākas tavas dzīves situācijas. Iespējams, viss norisināsies dīvainā veidā, kas liks tev pārdomāt dažādas slēptās lietas un patiesības savā dzīvē. Tu apzināsies, ka patiesībā dažreiz iespējams vairākos veidos definēt vienu un to pašu, piešķirot tam daudz un dažādu variāciju un nozīmju. Iespējams, sastapsi jaunus cilvēkus draudzīgā vidē.

 

jaunava-zalaja-apli-1Jaunava

Šī būs nedēļa, kas vērsta uz dažādu nepaveiktu lietu un neatbildētu jautājumu atrisināšanu profesionālajos plānos un saistībās. Radīsies jauni apstākļi, tikšanās, iespējas, ko nevarēsi sekmīgi īstenot, ja nebūsi pabeidzis iepriekšējos uzdevumus. Jaunavu vīriešiem jābūt uzmanīgiem ar to, kādi lēmumi tiek šonedēļ pieņemti, kā arī ar to, kādi solījumi tiek doti un, galvenokārt, domā par to, kam un cik lielā mērā uzticies. Šī nedēļa sola arī finanšu ieņēmumu un veiksmes iespējamību. Var gadīties, ka atrisināsies iepriekš radušās finanšu dilemmas, sarežģītas problēmas saistībā ar naudu vai maksājumiem. Iespējamas sliktas ziņas saistībā ar jaunekli, kuru pazīsti.

 

svari-zalaja-apli-ieksa-1Svari

Šonedēļ tava lielākā uzmanība tiks vērsta uz tavām darbībām, saistībām un citām lietām, kas saistītas ar naudu. Pārbaudi visu pirms rīkojies, neļauj sevi pārliecināt vai manipulēt  ar investīcijām, naudas izmaksām, solījumiem par lielāku peļņu vai panākumiem. Nekādā gadījumā neaizdod naudu un arī neaizņemies. Iespējams, saņemsi svarīgu informāciju vai priekšlikumu, kā rezultātā nāksies nostāties nopietnas dilemmas priekšā. Radīsies nepieciešamība pieņemt ļoti svarīgu lēmumu. Var gadīties, ka radīsies izmaiņas, kā rezultātā tu nebūsi pārliecināts par to, kam esi gatavs un, kas tev šobrīd jādara. Gaidāmas arī dažas grūtas dienas ar nepieciešamību nopietni pārdomāt dažādas lietas, pārdomāt redzējumu par kaut ko, kas notiek ar tevi. Iespējami arī dažādi jauni priekšlikumi turpmākam darbam. Ja iespējams, izpalīdzi cilvēkiem.

 

skorpions-zalaja-apli-ieksa-1Skorpions

Šonedēļ tevi pārņems dažādas ļoti interesantas cerības, kas reizēm pat varētu šķist dīvainas, taču vienmēr solās būt liktenīgas saistībā ar kādām sanāksmēm vai pasākumiem. Iespējams, tu beidzot saņemsies kaut ko pārtraukt, izbeigt. Var gadīties jauna iespēja, satikt noderīgus cilvēkus. Ar lielu darbu un pūlēm tu vari sasniegt lieliskus panākumus. Šī nedēļa noteikti ieņems nozīmīgu vietu tavā kalendārā un nākotnē. Iespējams kāds nepatīkams pārsteigums, kas saistīts ar nespēju, nozaudēšanu vai pat zādzību, kas būs saistīta ar vīrieti no tuvākās apkārtnes. Piesargies no ziņkārīgiem cilvēkiem, kuri jaucās tavās personīgajās vai profesionālajās lietās. Var rasties veselības problēmas, kas saistītas ar pārgurumu – augsts asinsspiediens, smaga migrēna vai līdzīgas lietas, kas liks tev nopietnāk pārdomāt tavu pašreizējo dzīvesveidu un atpūsties.

 

strelnieks-zalaja-apli-ieksa-1Strēlnieks

Šī nedēļa solās būt tev ļoti interesanta un dinamiska. Būs svarīgi, lai tu varētu rast laiku pilnīgai relaksācijai, lai varētu atgūt, uzlabot savu fizisko un garīgo veselību. Kāds pēkšņs  lēmums var radīti iespēju lieliskam pirkumam vai negaidītam materiālam labumam kādā izlozē vai loterijā. Būs iespēja nolīdzināt savas nesaskaņas ar kādu sievieti. Iespējams, sapratīsi, ka kompromiss ir labākais variants, jo sapratīsi, ka tava izpratne par kaut ko ir radikāli atšķirīga no viņas, tāpēc nav jēgas turpināt strīdu. Uzmanies, neuzticies solījumiem, ko tev sniedz meitene vai jauna sieviete. Noteikti neļauj viņai ar tevi manipulēt. Neļauj nevienam citam izmantot tavas vēlmes un sapņus savā labā. Iespējams, saņemsi negaidītu ielūgumu.

 

mezazis-zalaja-apli-ieksa-1Mežāzis

Šonedēļ tevi iespējams pārsteigs kādas meitenes vai jaunas sievietes darbības un/vai lēmumi.  Iespējams, saņemsi palīdzību un gudru padomu no šīs personas, neatkarīgi no viņas vecuma. Iespējams, saņemsi naudu no sievietes, kura dzimusi Ūdensvīra, Svaru vai Dvīņu zīmē. Var rasties iespēja nokārtot savas finansiālās problēmas, attiecības vai vispārējos ar naudu saistītos pašreizējos plānus. Var rasties komplicētākas attiecības ar sievieti, kura dzimusi Vērša, Jaunavas vai Mežāža zīmē. Jūsu draudzība var sabojāties, savukārt tas tev var izraisīt dažādu nopietnu jautājumu, neskaidrību virkni. Nedod nevienam veltus solījumus, neuzticies apšaubāmiem solījumiem arī no citu cilvēku puses. Iespējami nepatīkami notikumi saistībā ar kādu zēnu vai jaunekli.

 

udensvirs-zalaja-apli-ieksa-1Ūdensvīrs

Iespējams, šonedēļ būsi dusmīgs uz kādu, kurš rīkojies neprātīgi, turklāt tev par sliktu. Šīs personas darbības ietekmēs tavu personīgo vai ģimenes budžetu, tavus darba ienākumus, naudu no uzņēmējdarbības vai līdzīgi. Tas iespējams tāpēc, ka būs notikusi kļūda naudas izmaksās, aprēķinos. Laba iespēja kaut ko iegādāties un/vai uzdāvināt dēlam, mazdēlam vai citam jauneklim, kurš tev ir tuvs. Izvairies no jebkāda veida nepatīkamām situācijām saistībā ar šo cilvēku, neizprovocē tādas. Šonedēļ var rasties arī dažādas problēmas saistībā ar mājsaimniecību vai transportu. Šajās dienās var tikt pieņemti arī nopietni lēmumi saistībā ar kādu ceļojumu. Uzmanies no jauniepazītiem cilvēkiem, neuzticies visiem!

 

zivis-zalaja-apli-ieksa-1Zivis

Zivju sievietēm šonedēļ var rasties nepieciešamība uzņemties kādas saistības, kas saistītas ar izbraucieniem. Iespējams, veiksmīgi varēsi apspriest idejas, priekšlikumus saistībā ar darbu, došanos ārā, sakariem, transportu un līdzīgām lietām. Šonedēļ radīsies arī finansiālas attiecības ar kādu zēnu vai jaunekli. Iespējams, nāksies iedot, nosūtīt šai personai naudu. Var nākties iesaistīties svarīgās diskusijās par finansēm, parakstīt finanšu dokumentus, līgumus. Gaidi konflikta rašanos, turpinājumu, pretrunas vai konfrontāciju, kas saistīta ar personu, ar kuru tev, iespējams, ir kopīgas profesionālās lietas, pazīšanās kaut kādā mērā. Izlīguma iespēja šonedēļ nebūs visai liela. Koncentrējies vairāk uz savu darbu nevis šīm attiecībām.

 

Lai šī nedēļa patīkamu mirkļu un emociju piepildīta!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 23. maijs
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. maijs