Auns

Šodien gaidāma sarežģīta saruna ar kādu darba kolēģi. Vispirms tev nāksies sev atzīt, ka strādāšana kopā tev ir visai netīkama, līdz ar to arī neproduktīva. Pēc tam būs jāatrod veids, kā to paziņot savam darba biedram. Ja nevēlies to pateikt pats personīgi, palūdz kāda cita kolēģa palīdzību. Ļauj, lai viņš dod netīkamajam partnerim taktisku mājienu, ka jūsu kopdarba rezultāts ir pielīdzināms nullei dēļ abpusējās nesaprašanās.

 

Vērsis

Šodien saņemsi uzslavas no kāda sava tuvinieka. Viņš patiesi novērtēs tavus kulināros meistardarbus. Kal dzelzi, kamēr tā karsta un izmanto šo kā iespēju uzlabot ar viņu savstarpējās attiecības. Viss, kas tev būs nepieciešams, ir pamatīgs un glaimojošs kompliments viņa virzienā. Ieteicams pie tā rūpīgi piedomāt, lai neizklausītos banāli.

 

Dvīņi

Šodien rīkosies visai netaktiski. Dusmās uzklupsi kādam no saviem jaunajiem kolēģiem, kurš kļūdaini veicis savus pienākumus, tādejādi radot viņā bailes, ka šādi apvainojumi ir viņa jaunās darba vietas ikdienas norma. Centies pēc iespējas ātrāk nogludināt situāciju, taču norādi, ka šāda veida kļūdas parāda neprofesionalitāti un ir nepieļaujamas.

 

 

Vēzis

Šodien varēsi baudīt pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Kāds izteiks tev komplimentu, kāds pasniegs jauku dāvanu, taču vienīgais, kurš piesaistīs tavas acis, nedarīs it neko. Neuzsāc flirtu ar kuru katru, lai padarītu viņu greizsirdīgu – tas pavisam noteikti nenostrādās. Centies zdomāt, kā ar savu personību un izskatu piesaistīt viņa uzmanību.

 

 

Lauva

Šajā dienā tevi nokaitinās katrs sīkums un notikums, kurš būs ārpus tavas kontroles. Rīkojoties emociju uzplūdā, tu pavisam noteikti nepadarīsi situāciju labāku. Vispirms pilnībā nomierinies. Dziļi ieelpo, izelpo, aizskaiti līdz desmit vai dari jebko citu, kas var tev palīdzēt atgūt mieru. Šī diena ir atkarīga tikai no vienīgi no tavas spējas savaldīt savas emocijas.

 

 

Jaunava

Šajā dienā uz spēles tiks likti visi tavi iekrājumi. Tev šķitīs daudzsološs kādas visai svešas personas vilinošais piedāvājums. Pirms investē savu naudu šī cilvēka izstrādātā projekta attīstībai, konsultējies ar profesionāli ekonomikā. Ieteicams saglabāt piesardzību arī privātajā dzīvē. Atverot sirdi pirmajam pretīmnācējam, tu pamatīgi riskē ar to, ka tā var tikt salauzta.

 

 

Svari

Šodien tev tiks uzticēts kāds ļoti daudzsološs projekts darbā. Priekšniecība šim darbam izraudzīsies tieši tevi un tas būs rūpīgi pārdomāts lēmums, kura iniciators būs cilvēks, kurš nolēmis tev palīdzēt karjeras attīstībā. Neaizraujies ar minējumiem par to, kurš varētu būt tavs sargeņģelis un ķeries klāt pie darba. Tas jāpaveic perfekti, lai attaisnotu uz sevi liktās cerības.

 

Skorpions

Šodien atmetīsi ar roku kādam ilgi lolotam sapnim. Tas būs kas tāds, kura realizēšanai nepieciešami lieli materiālie resursi. Atkal un atkal analizēsi savas vēlmes, līdz, objektīvi izvērtējot, sapratīsi, ka šī brīža situācija un apstākļi neļauj to pārvērst realitātē. Tiesa gan, bez ļaunuma nav labuma. Pārstājot dzīties pakaļ šim nepiepildāmajamam sapnim, tu beidzot varēsi atviegloti uzelpot.

 

 

Strēlnieks

Šodien savus darba pienākumus pildīsi visai gausi. Koncentrēties traucēs miega trūkums, pie kura vainojams ballītes apmeklējums iepriekšējā dienā. Saņemties nepalīdzēs pat priekšniecības izsludinātais prēmijas apmērs šim mēnesim. Šoreiz to mierīgu sirdi ļausi saņemt kādam citam, kamēr pats centīsies izlikties, ka neesi aizmidzis, atrodoties darba vietā.

 

 

Mežāzis

Šodien piesaistīsi kāda pievilcīga pretējā dzimuma pārstāvja uzmanību. Esi pieardzīgs, ja tev jau ir sava otrā pusīte – pastāv risks, ka kritīsi kārdinājumā, savukārt šī aizliegtā kaislība pārvērtīs tavu līdz šim harmonisko dzīvi panikā un mulsumā. Tas nenotiks, ka pārtrauksi koķetēt ar šarmanto personu un pēc iespējas ātrāk pieliksi punktu jūsu savstarpējai komunikācijai.

 

 

Ūdensvīrs

Šajā dienā ieteicams doties iepirkties. Pastāv liela iespēja, ka, pateicoties izpārdošanām, varēsi iegādāties nepieciešamās preces par ļoti draudzīgām cenām, tādejādi ietaupot ģimenes budžetu. Diemžēl, nāksies saskarties ar vairākām ne tik patīkamām situācijām. Darbā priekšnieku neapmierinās tavs darba temps, dēļ kura aizkavējusies kāda projekta nodošana. Rezultātā secen ies arī kārotā prēmija.

 

Zivis

Šodien tevi mulsinās uzmanība, ko saņemsi no kādas savādas personas. Vispirms, tevī radīsies aizdomas, ka šis cilvēks plāno ko nelikumīgu, taču pēcāk viņš uzsāks ar tevi sarunu un paskaidros, ka ir sajaucis tevi ar kādu senu mīlestību. Kad viss būs noskaidrojies, jūs pārmīsiet vēl pāris vārdus, pēc kuriem sapratīsi, ka šis cilvēks, ar kuru tu varētu nākotnē veidot attiecības.

Lielisku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsLiels notikums Līgatnes Dabas takās
Nākamais rakstsSestdienas rītā saņemta ļoti skumja ziņa